Замяна и връщане

Замяна и връщане2017-07-05T01:15:44+00:00

Отказ и връщане на продукта

Ако закупеният продукт не отговаря на очакванията Ви, можете да го върнете в срок от 14 дни от датата на получаване. Изпратете продукта чрез куриерска фирма Еконт заедно с попълнена бланка за замяна и връщане. (хиперлинк) При връщане на артикула, трябва да го изпратите към нас с опция „преглед и тест“- в противен случай пратката Ви няма да бъде приета. Защо? Опцията „преглед и тест“ ни дава възможност да се уверим, че артикулът, който връщате, е с ненарушен търговски вид- не е използван (т.е. да не е носен, пран, гладен, скъсан), не е зацапан, без странични миризми е (от кремове, парфюми, цигарен дим), запазени са оригиналната опаковка, етикет и касова бележка.

Платената от Вас стойност на артикула се възстановява по банков път, като е необходимо в бланката за връщане да посочите банкова сметка и трите имена на нейния титуляр.

Замяна на продукта

В случай, че желае да замени поръчан, получен и платен продукт, клиентът може да направи това в срок от 14 дни от получаването му. Артикулът, който желаете да замените, трябва да бъде с ненарушен търговски вид- да не е използван (т.е. да не е носен, пран, гладен, скъсан), да не е зацапан, да е без странични миризми (от кремове, парфюми, цигарен дим), да бъдат запазени оригиналната опаковка, етикет и касова бележка. Артикулът трябва да бъде изпратен чрез куриерска фирма Еконт с попълнена бланка за връщане и замяна.

Имате право да замените закупен продукт с различен размер или с друг избран артикул от сайта, като за целта трябва да попълните бланката за връщане и размяна и да посочите желания от Вас продукт. Когато желаете да замените продукта с друг, по-скъп от този, който връщате, ние ще приспаднем първоначално платената от Вас сума и ще Ви информираме за размера на крайното доплащанe, който ще дължите в момента на новата доставка.

В общия случай куриерските разходи за връщане на продукт са за сметка на клиента. В случай на дефектен или грешен продукт, разходите са за сметка на sueta.bg

Всички върнати и заменени стоки трябва да бъдат изпратени до офис на Еконт на адрес: България, гр. Карнобат 8400, до офис на Еконт, за Sueta.bg (Суета БГ).

Всички въпроси, свързани с отказа, връщането и замяната на артикули могат да бъдат уточнени на телефон 0885950936 или чрез имейл info@sueta.bg